Isokatu 19 A 6 | 90100 Oulu
info@instory.fi

Rekry | Töihin Instoryyn

”Itseksi kasvaminen on elämän mittainen matka. Yhdessä asioita tutkien ja jakaen.”

Created with Sketch.

Rekry | Töihin Instoryyn

Instory Oy etsii kasvavan kysynnän myötä joukkoonsa komissio-mallilla (yrittäjä/Y-tunnus)  psykoterapeutteja ,erityisesti  pari- ja perhepsykoterapian osaamisen sekä  yksilöpsykoterapian äärelle.  Jos olet psykoterapeuttina kiinnostunut laaja-alaisesti  integratiivisen ja psykoanalyyttisen ajattelun kautta  pari- ja perhepsykoterapian alueesta ja sinulla on halu kehittää itseäsi tällä alueella, voit olla henkilö joukkoomme.

Instory Oy on 2009  yhtiömuotoon siirtynyt yritys, jonka perusta ja juuret alkavat jo 1997 toiminimen kautta. Instory Oy on hiljalleen, mutta selkeästi ja määrätietoisesti kasvattanut osaamistaan integratiivisen ja psykoanalyyttisen  parispykoterapian alueelle.  Keskeisenä alueena työssä on aina ollut perheet, niin lapsen kuin vanhempien osalta ja viimeisten kymmenen vuoden ajan selkeästi parisuhteen tutkiminen ja ymmärtäminen.

Instory Oy.ssa ajattelun ja toiminnan pohjana on  ymmärrys kiintymys- ja objektisuhteiden merkityksestä ylisukupolvisesti tapaamme olla suhteissa.

Tarjoamme pienen ja tiiviin työyhteisön,
jossa keskinäisellä keskustelulla ja jakamisella on  tärkeä merkityksensä. Suuntaudumme selkeästi
alan viimeisimpiin koulutuksiin, olemme verkostoituneet laajasti  ja työssä on mahdollisuus pari- ja
perhepsykoterapian työnohjaukseen niin Instoryn sisällä kuin verkostojen kautta
valtakunnallisesti.  

Instory Oy toimii  kaupungin sydämessä, vanhassa Valkealinnan talossa, jossa kauniit ja rauhalliset  toimitilamme ovat seitsemännessä kerroksessa. Tarjoamme työtilat tarpeesi mukaan.  Aloittava työntekijä voi halutessaan siirtää jo olevia terapioita/asiakkaita mukanaan.

Edellytämme Valviran hyväksyntää psykoterapeuttina, perhe- ja paripsykoterapeutin pätevyyttä sekä KELA korvattavuutta. Työnohjaajan pätevyys katsotaan eduksi, koska Instory Oy toimii sopimustoimittajana valtakunnallisesti  mm. SOTE – alueilla,  erityisesti lastensuojelun, vammaispalvelun ja MT – toimialueilla.

Lisätietoja:

Teija Pirnes-Hyvönen
CEO, yrittäjä Instory Oy
+358 (0)40 542 0651 | teija.pirnes-hyvonen@instory.fi

Instory Oy
Isokatu 19 A 6 | FIN-90100 OULU
info@instory.fi | www.instory.fi